Aurakatu 8 (KOP-kolmio 3.krs.), 20100 Turku
Avoinna ark. 8.30–16.30. Muina aikoina sop. mukaan
Asianajotoimisto Aura

Kiinteistöasiat, rakentaminen ja urakkasopimukset

Yhteystiedot

Kiinteistöasiat, rakentaminen ja urakkasopimukset

Kiinteistöasiat edellyttävät useasti seikkaperäistä lainsäädännön tuntemusta. Kiinteistön omistajanvaihdostilanteissa (esimerkiksi kauppa tai lahja), kiinteistöä jaettaessa (esimerkiksi lohkominen tai halkominen) tai rakennettaessa on selvitettävänä monia juridisia kysymyksiä. Rannikkoalueilla kysymykseen saattavat tulla myös vesioikeudelliset asiat tai esimerkiksi rantakiinteistön edustalla olevan vesijätön lunastamiseen liittyvät oikeudelliset kysymykset. Kiinteistöasioihin kuuluvat kiinteästi myös kaavoitukseen ja muuhun maankäytön suunnitteluun liittyvät kysymykset.  

Uudis-, korjaus- ja lisärakentaminen sekä rakentamiseen liittyvien urakkasopimusten solmiminen edellyttää rakentamista koskevan lainsäädännön ja rakennusalalla sovellettavien sopimusehtojen tuntemusta. Yksityishenkilöiden kysymyksessä ollessa kysymykseen tulevat myös kuluttajansuojaa koskevat säännökset. Oikein laadittu urakkasopimus on paras tae välttää myöhemmät ongelmat, mutta siinä tapauksessa, että urakkasopimukset ehdoista tai työn sisällöstä tai lopputuloksesta tulee riitaa, avustamme niin vastuukysymysten alustavissa selvittelyssä kuin varsinaisissa urakkariidoissakin.  

Asiantuntijamme ovat sinua varten

Kun tarvitset kiinteistöasioihin perehtyneen asianajajan neuvoja, ota yhteyttä. Palvelemme Turun seudun lisäksi myös muualla Suomessa.  

Copyright © 2024 Asianajotoimisto Aura