Yrityksille

Tehokkuutta yritysjuridiikkaan

Liike-elämän juridiset kysymykset vaativat osaavan kumppanin. Asianajotoimisto Auran lakimiehillä on pitkä kokemus useiden eri alojen yritysten lakiasioiden hoitamisesta liiketoiminnan kaikissa vaiheissa. Hoidamme myös kuntien ja muiden julkisyhteisöjen toimeksiantoja.

Palvelutapamme on selkeä

Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja alan juridiikan erityispiirteiden tuntemus ovat toimintamme lähtökohtia. Periaatteidemme mukaisesti asiakkaamme asiaa hoitaa toimistossamme yleensä vain yksi lakimies, mutta jos tilanne sitä vaatii, asiakkaamme saa käyttöönsä useamman lakimiehen ryhmän. Yhteistyö kanssamme on selkeää ja tehokasta.

Autamme yrityksiä ennakoimaan toiminnassa vastaan tulevia oikeudellisia tarpeita. Yhteistyöllä ja suunnitelmallisella toiminnalla voidaan välttää mahdolliset ongelmatilanteet. Riitatilanteissa autamme asiakkaitamme löytämään ratkaisun neuvottelemalla tai tarvittaessa tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä.

Tarjoamme hyötyjä asiakkaalle:

 • Sujuvuutta: Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa
 • Tehokkuutta: Yksi lakimies huolehtii toimeksiannosta
 • Turvallisuutta: Ennakoimme ja suunnittelemme tulevaa

  Haluatko yhteydenoton?

  Voit pyytää yhteydenottoa alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tiedot lähetetään salaamattomina, lomakkeella ei tule lähettää arkaluontoisia tietoja.

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Asianajotoimisto Auran rekisteriselosteesta.


  Palvelumme yrityksille