Aurakatu 8 (KOP-kolmio 3.krs.), 20100 Turku
Avoinna ark. 8.30–16.30. Muina aikoina sop. mukaan
Asianajotoimisto Aura

Kiinteistöasiat, rakentaminen, urakkasopimukset ja -riidat

Yhteystiedot

Kiinteistöasiat, rakentaminen, urakkariidat

Kiinteistöasiat edellyttävät seikkaperäistä lainsäädännön tuntemusta. Kiinteistön omistajanvaihdostilanteissa, kiinteistöä jaettaessa tai rakennettaessa on selvitettävänä monia juridisia kysymyksiä. Kiinteistöasioihin kuuluvat kiinteästi myös kaavoitukseen ja muuhun maankäytön suunnitteluun liittyvät kysymykset.  

Uudis-, korjaus- ja lisärakentaminen sekä rakentamiseen liittyvien urakkasopimusten solmiminen edellyttää rakentamista koskevan lainsäädännön ja rakennusalalla sovellettavien sopimusehtojen tuntemusta.  Oikein laadittu urakkasopimus on paras tae välttää myöhemmät ongelmat, mutta siinä tapauksessa, että urakkasopimukset ehdoista tai työn sisällöstä tai lopputuloksesta tulee riitaa, avustamme niin vastuukysymysten alustavissa selvittelyssä kuin varsinaisissa urakkariidoissakin.  

Monipuolisesti palveluja kiinteistöalan tarpeisiin

Kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyy paljon muutakin asioita, joissa tarvitaan oikeudellista apua. Neuvoja voidaan tarvita esimerkiksi rakentamisen poikkeamislupia koskevissa asioissa, urakkasopimuksia koskevissa kysymyksissä, kiinteistöihin liittyvissä omistus-, rahoitus- ja vakuusjärjestelyissä sekä niihin liittyvissä riita- ja hallinnollisissa asioissa.

Palvelemme kaikissa kiinteistöasioissa sekä rakentamista ja urakkasopimuksia koskevissa asioissa niin yrityksiä, yksityisiä kuin kuntiakin.

Copyright © 2024 Asianajotoimisto Aura